Krémová bábovka s mascarpone: Táto ingrediencia jej dodá nový rozmer
Je vláčna, jemná a chutí absolútne božsky. Ak ju raz vyskúšate, inú už robiť nebudete.
Ingrediencie:
- 250 g hladkej múky
- 5 vajíčok
- 130 g práškového cukru
- 200 mascarpone
- 1 kypriaci prášok do pečiva
- 250 g masla
- 1 vanilkový cukor
Postup:
Bielka oddelíme od žĺtok a vyšľaháme z nich sneh. Následne žĺtka spojíme s práškovým cukorom, maslom a zvyškom ingrediencií. Do cesta na záver primiešame sneh z bielkov. Pečieme vo vymastenej bábovkovej forme pri 150 stupňoch cca hodinu. Dobrú chuť!
Mohlo by vás zaujímalo: Torta z pražených fíg a mandlí na mede: Lahodná, sladká a plná ovocia, najlepšie podávaná so smotanou alebo zmrzlinou