Jennifer Aniston prezradila svoj tajný trik, ako sa udržiava v top forme: Jeho jednoduchosť vás milo prekvapí
Hollywoodska hviezda Jennifer Aniston má po päťdesiatke postavu, ktorú by jej mohli závidieť aj dvadsiatničky. Herečkina krásna postava je výsledkom pravidelného cvičenia a zdravej stravy. No okrem zdravého životného štýlu jej k nej dopomohol aj zázrak, ktorý sa možno tiež ukrýva vo vašej kuchyni.
Pohárom denne k štíhlej línii
Jennifer Aniston, ktorá sa preslávila ako Rachel Greenová zo seriálu Priatelia, má vo svojich 53 rokoch obdivuhodnú postavu. Je štíhla, vyšportovaná a na svojom tele nemá žiadnu problémovú partiu. Herečka je známa tým, že cvičí hodinu denne šesťkrát v týždni a zdravo sa stravuje. No okrem toho má ešte jeden návyk, na ktorý nedá dopustiť a bez ktorého si nevie predstaviť ráno.
Prečítajte si: Jennifer Aniston otvorene o svojom súkromí: Aj keď sa ľuďom zdalo rozprávkové, v skutočnosti bolo opakom
Je ním jablčný ocot. Tento tekutý zázrak, ktorý bežne dostať v potravinách, má totiž viac sily než si myslíte. Vďaka obsiahnutému pektínu zlepšuje trávenie a detoxikuje telo od škodlivých toxínov. Okrem toho znižuje hladinu cukru v krvi a posilňuje imunitný systém, reguluje cholesterol… Skrátka, Aniston vie, že jablčný ocot je malým zázrakom pre telo a organizmus a preto každé ráno začína pohárom vlažnej vody s lyžicou jablčného octu.
Blahodárny vplyv aj na korunu krásy
Výhody jablčného octu sa však nevzťahujú len na chudnutie. Poskytuje aj vitamíny A, B1, B2, B6 a C, tiež minerály. Jeho vonkajšie užívanie sa zasa odrazí na korune krásy. Ak ho budete pravidelne na 15 minút aplikovať do dĺžok a korienkov, vlasy budú po opláchnutí vodou krásne lesklé a zbavené nečistôt. Okrem toho pôsobí aj proti lupinám s stimuluje rast vlasov.
Neprehliadnite: Vyčarujte si hrivu ako Jennifer Aniston: Známa herečka predstavila vlastnú značku vlasovej kozmetiky
Nič netreba preháňať
Aj pri jablčnom octe platí, že všetkého veľa škodí a nič netreba preháňať. Každé ráno sa odporúča vypiť jednu polievkovú lyžicu zmiešanú v pohári vlažnej vody cca pol hodinu pred jedlom. Jablčný ocot určite neužívajte samostatne - nezriedený - lebo si môžete poškodiť zubnú sklovinu a zapríčiniť žalúdočné ťažkosti.