Suroviny, na ktoré nedá dopustiť Katarína Sagan: Svojmu synčekovi Marlonovi chce iba to najlepšie
Mamička Katka Sagan si materstvo užíva. Malý Marlon od nej dostáva to najlepšie, sama Katarína preferuje stravu, ktorá je vyvážená a plná vitamínov. Ako vyzerá ich denný jedálniček?
Ráno začína Katka Sagan niečím sladkým. Na pozitívny štart do nového dňa volí cappuccino a čerstvý chlieb, ktorý dochutí medom či džemom. Ten však rada vystrieda topinamburovou kašou, ktorú pripravuje aj Marlonovi. Topinambur je rastlina, ktorá sa v našich podmienkach pestuje iba málo, avšak je skvelým antioxidantom, ktorý z tela vylučuje toxické látky a dodáva organizmu prírodnú energiu.
Prečítajte si tiež: Gény sa jednoducho nezaprú: Toto je verná kópia speváka Paľa Haberu, veď posúďte sami
Domáca príprava jedál
Pre Katarínu je dôležité, aby suroviny, ktoré dostáva jej malý do bruška, mali čo najzdravší pôvod. Obed si mamička rada pripravuje sama, pri malom je to praktickejšie a výživnejšie rozhodnutie. Snaží sa variť zdravo, ale rýchlo. Ani jednému z nich neprekáža, ak na večeru opäť jedia obedové menu.
Pečenie je aj relax
Katka Sagan je jednou z mám, ktorá si počas spánku svojho malého pokladu dokáže dopriať čas na seba. Kým vie, že malý je v poriadku a oddychuje, ona sa vrhá na pečenie niečo sladkého pod zub.
Mohlo by vás zaujímať: Bola najsexi tehuľka, dnes mamička: Monika Sakmanová a jej tajomstvo, ako sa počas materskej nezblázniť
Slovensko má svoje výhody
Keďže malý Marlon aj so svojou mamou žijú v Monaku, na Slovensko sa vracajú tak často, ako je to možné. Katka si v Dolnom Kubíne užíva hlavne čerstvý vzduch a možnosť natrhať si bylinky vo vlastnej záhrade. Práve tento koncept zdravia, ktorý je postavený na sezónnych surovinách a možnosti niečo si vlastnými rukami dopestovať, dodáva životu nový rozmer radosti.