Presunúť na hlavný obsah

Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie

Zábava

Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie. Varenie v pare je jednou z najzdravších a najšetrnejších foriem prípravy jedál. Takto upravené mäso a zelenina si uchovávajú viac vitamínov, minerálnych látok a ďalších dôležitých živín ako pri inej tepelnej úprave. Rozdiel uvidíte aj vo farbe a v konzistencii.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená v pare a konzervovaná najneskôr do štyroch hodín od zberu, si zachováva chuť, vitamíny, krehkosť, vôňu aj farbu a kvalitatívne tak zostáva blízko čerstvej zeleniny. Vďaka šetrnému spracovaniu si tieto kvality navyše uchováva po dlhú dobu. Inovatívny proces konzervovania je založený na minime vody a úplnej absencii konzervačných látok.

Zeleninu Bonduelle Vapeur ocení každý milovník zeleniny. Jej použitie navyše významne šetrí čas. Nemusíte nič umývať, šúpať, krájať, ani namáčať. Stačí odtrhnúť viečko balenia a kvalitná zelenina je pripravená na požitie, či už do šalátov, nátierok, ako príloha alebo ako súčasť ďalších pokrmov. Portfólio Bonduelle Vapeur je široké, pochutnáte si nielen na hrášku, ale aj na rôznych druhoch fazule, mrkvy, šošovici, cíceri či zeleri.

Vyskúšajte vynikajúce recepty s kvalitnou zeleninou plnou vitamínov. Inšpirujte sa a pripravte si napríklad cícer s cibuľkou a parmezánom alebo hráškovú nátierku.

Cícer s cibuľkou a parmezánom:

Ingrediencie

1x Bonduelle Vapeur cícer (425 ml)

3 lyžice predpraženej a dehydrovanej cibuľky

3 lyžice strúhaného parmezánu

maslo

soľ

Maslo rozpustite na panvici, pridajte cícer a pražte, až kým sa na ňom nezačnú objavovať tmavé škvrnky. Pridajte cibuľku, osoľte a zasypte parmezánom. Krátko premiešajte a podávajte.

Hrášková nátierka:

1x Bonduelle Vapeur hrášok (425 ml)

60 g cibule

260 g masla

soľ

korenie

Nakrájanú cibuľku opražte dozlata. Hrášok spolu s maslom dohladka rozmixujte, pridajte cibuľku, podľa ľubovôle dochuťte a podávajte napríklad s opečeným pečivom.

- reklamná správa -