Presunúť na hlavný obsah

Rebierka s vôňou kávy - atypická chuť, ktorá poteší

Recepty

Kávová marináda dodá mäsu pozoruhodnú chuť.

Grilované bravčové rebierka s vôňou kávy

Suroviny:
- 2 kg bravčových rebierok

Marináda:
- 80 g medu
- 3 dl kávy
- 1 PL octu
- 15 semienok drveného koriandru
- 1 ČL rímskej rasce
- 5 strúčikov cesnaku
- 6 guľôčok borievok
- soľ
- drvené kajenské korenie
- nové korenie
- bobkový list

Postup:
Med, kávu, ocot, koriandrové semienka, rascu, cesnak, borievky, soľ, drvené kajenské korenie, nové korenie a bobkový list premiešame, vtrieme do rebierok a necháme odležať štyri hodiny, potom ugrilujeme.

Ďalšie recepty nájdete na stránke Varecha.sk

Text pripravila: Katarína Sedláková pre Magazín Pravdy
Foto: Carte Noire