Presunúť na hlavný obsah

Recept: Plnené kuracie prsia na červenej šošovici

Recepty

Zameňte tradičnú prílohu za netradičnú strukovinu.

Potrebujeme:

400 g kuracích pŕs
100 g kuracej pečene
50 g klobásy chorizo
400 g šošovice
100 g mrazených dubákov

Postup:
Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme a naplníme pečeňou, ktorú sme nakrájali na rezance a opražili na panvici s klobáskou chorizo. Naplnené mäso spojíme špajdľou, obalíme v múke  a pečieme. Šošovicu na pár hodín namočíme do vody. V hrnci opražíme cibuľku, pridáme šošovicu, podlejeme vývarom a varíme do mäkka.

Ďalšie recepty nájdete na stránke Varecha.sk

Jedlo pripravil: Mário Dani, šéfkuchár hotela Zlatý kľúčik v Nitre
Foto: Ivan Majerský pre Pravdu