Presunúť na hlavný obsah

Recept: Hermelín na grile

Recepty

Túto grilovanú dobrotu si určite nenechajte ujsť.

Príprava: 25 minút

Náročnosť: 1

Pre 4 osoby potrebujeme:
4 balenia hermelínu na grilovanie
1 balenie grilovacieho korenia
2 PL tatárskej omáčky
2 PL zaváraniny z divých brusníc
1 PL dezertného vína (metropol, vermut,…)

Postup:
1
Hermelín vcelku obalíme v grilovacom korení. Dôkladne zabalíme späť do jeho alobalového papiera.
2 Zabalené syry položíme na rozpálený gril a pečieme 5 minút z každej strany. Potom servírujeme horúce s dipom pripraveným zmiešaním brusníc, tatárskej omáčky a sladkého vína. Podávame so šalátom.

Náš tip:
Do tekutého syra môžeme namáčať chrumkavý chlieb.

Ďalšie recepty nájdete na stránke Varecha.sk

Text: Katarína Sedláková pre magazín Pravdy
Recepty a foto: UNILEVER