Recept aj pre diabetikov: Penne na zelenine
Aj diétne jedlá môžu byť chutné.
Jakub Jakubčo, šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci
Príprava: 8 minút
Varenie: 12 minút
Obťažnosť: 1
Pre 1 osobu potrebujeme:
200 g cestovín (penne )
50 g cukety
50 g baklažánu
50 g mrkvy (baby karotky)
100 g paradajok
soľ
bazalka
olivový olej
Postup:
1. Penne uvaríme vo vriacej osolenej vode, na panvicu dáme olivový olej, do ktorého vložíme na kolieska nakrájanú cuketu a baklažán, baby karotku a dochutíme soľou.
2. Pridáme sparené a olúpané paradajky, do udusenej masy pridáme cestoviny a podávame s čerstvou bazalkou.
Ďalšie recepty nájdete na stránke Varecha.sk
Text a foto: magazín Varecha