Škola grilovania: Majonézový sendvič so sviečkovicou
Krok za krokom si pripravte pochúťku na letné popoludnie.
Príprava: 20 minút
Obťažnosť: 2
Pre 4 osoby potrebujeme:
4 ks panini
400 g hovädzej sviečkovice
soľ
mleté čierne korenie
10 g čili papričiek
100 g majonézy
100 g bieleho smotanového jogurtu
5 g korenia karí
1 ľadový šalát
50 g rukoly
200 g paradajok
100 g mozarelly
Postup:
1. Umytú, nasolenú a okorenenú sviečkovicu vcelku položíme na rozpálený gril. Opečieme z každej strany a odložíme na kraj roštu.
2. Z majonézy, jogurtu, čili papričiek a karí korenia pripravíme karí majonézu. Pečivo panini prekrojíme a na dobre rozpálenom grile opečieme z vrchnej strany.
3. Spodnú časť panini natrieme karí dressingom, poukladáme na plátky nakrájané paradajky, natrhaný ľadový šalát, natenko nakrájané plátky hovädzej sviečkovice, plátky mozarelly, rukoly a prikryjeme vrchnou časťou panini.
Ďalšie recepty nájdete na stránke Varecha.sk
Text a foto: magazín Varecha