Kurací perkelt ľavou zadnou - takto ho zvládnete...
Pripravte svojej rodine obľúbený a chutný kurací perkelt.
Kurací perkelt Hellmann's s čerstvou paprikou a hráškom
Potrebujeme:
- 4 kuracie stehná
- 2 cibule
- 1 červenú papriku
- 1 PL mletej sladkej papriky
- hrsť zeleného mrazeného hrášku
- 2 PL majolenky Hellmann´s
- soľ
- mleté čierne korenie
Postup:
1. Stehná vykostíme a nakrájame na kúsky.
2. Najemno nakrájanú cibuľu orestujeme dozlatista, pridáme mäso, krátko opražíme a pridáme na kocky nakrájanú papriku. Zaprášime mletou paprikou a zľahka podlejeme buď vodou, alebo vývarom z kuracích kostí. Dusíme domäkka.
3. Na záver pridáme hrášok a majolenku Hellmann´s.
Tip: Môžeme podávať s ryžou, cestovinou či haluškami.
Ďalšie recepty nájdete na stránke Varecha.sk
Text pripravil: Katarína Sedláková pre Pravda magazín
Recepty: HELLMAN´S
Foto: HELLMAN´S