Famózny koláčik
Výber najlepších receptov, ktoré markizácke moderátorky - Adriana Poláková, Janka Hospodárová, Lenka Šóošová - pripravovali podľa diváckych námetov v Teleráne. Recepty sú veľmi jednoduché, nepotrebujete nijaké mimoriadne kuchárske skúsenosti. Knihu dopĺňajú farebné fotografie z prípravy jedál.
V mise zmiešame múku s kypriacim práškom, pridáme ostatné suroviny okrem marhúľ, vymiešame hladké cesto a vylejeme ho na vymastený a múkou vysypaný plech. Polovicu marhúľ nakrájame na menšie kúsky a druhú polovicu na mesiačiky. Kúsky marhúľ rozložíme na pripravené cesto (druhú polovicu marhúľ – mesiačiky – si odložíme) a koláč pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C. Medzitým z pudingového prášku, mlieka a cukru uvaríme hustý puding. Upečený koláč vyberieme z rúry, rozotrieme naň puding, navrch poukladáme mesiačiky marhúľ a polejeme roztopenou čokoládou zmiešanou s maslom.